Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Galette

Vijgentaart met Lightly Roasted Pieces

Serving 1 PORTIES
Tijdsduur 1 H. 3 MIN
Moeilijkheid Gemiddeld

Ingrediënten

1 pak Garden Gourmet Lightly Roasted Pieces
200 gram wilde paddenstoelen
3 eetlepels vijgenjam
6 vijgen
1 witte ui, fijngehakt
1 teentje geperste knoflook
1 kruimeldeeg
3 eetlepels Parmezaanse kaas
Een paar takjes verse tijm
Kopieer de ingrediënten
Ingredients copied to clipboard!

Vijgentaart met Lightly Roasted Pieces

Een heerlijke vijgentaart met Garden Gourmet Lightly Roasted Pieces! Een pure traktatie!

BEREIDING

1. Om de oven voor te verwarmen

Verwarm de oven voor op 200 graden. Fruit de ui een paar minuten in een beetje vet.

2. Bak

Voeg de Lightly Roasted Pieces toe en bak enkele minuten tot ze goudbruin zijn. Voeg vervolgens de knoflook, tijm en champignons toe. Bak tot de champignons gaar zijn.

3. Monteer de taart

Wrijf de bodem van de taart in met vijgencompote en rasp twee eetlepels Parmezaanse kaas over de bodem. Verdeel het mengsel van de Lightly Roasted Pieces en champignons. Werk af met de vijgen.

4. Beeïndigen

Vouw de randen van het deeg naar binnen en bestrijk ze met olijfolie. Strooi de resterende Parmezaanse kaas langs de randen van de taart.

5. Bak

Bak de taart 30 minuten in de oven. Werk af met een paar takjes verse tijm. Serveer onmiddellijk.

Nutritionele informatie

Gemiddelde voedingswaarden

Per Serving

Mexican Tacos with Vegan Nuggets
CREËER EEN ACCOUNT EN SLA AL JOUW FAVORIETE RECEPTEN OP!

En ontvang in jouw inbox smaakvolle tips, exclusieve nieuwtjes en leuke kortingen.

aeead5804e79ff6fb98b2039619c5230_200828_MEDIAMONKS_GG_Spicytarian.jpg
WORD ONDERDEEL VAN ONZE PLANTAARDIGE COMMUNITY EN PROFITEER VAN VELE VOORDELEN

Ontvang overheerlijke plantaardige recepten, kortingen en smaakvolle tips in jouw inbox.