Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Salade aux Lightly Roasted Pieces

Lentesalade met asperge Lightly Roasted Pieces

Serving 2 PORTIES
Tijdsduur 7 MIN
Moeilijkheid Gemakkelijk

Ingrediënten

2 pakken Garden Gourmet lightly roasted pieces
1 salade
1 bosje radijs
100 g Peultjes
2 Bosuien
300 g asperges
100 ml yoghurt
2 el geraspte parmezaanse kaas
4 el olijfolie
1 tl Grove Mosterd
1 tl gedroogde dragon
½ limoen, geperst
Kopieer de ingrediënten
Ingredients copied to clipboard!

Lentesalade met asperge Lightly Roasted Pieces

Dit heerlijke vegetarische salade recept zit vol groenten en de plantaardige Garden Gourmet lightly roasted pieces, een geweldig diner bedoeld om van te genieten voor iedereen!

BEREIDING

1.

Verwijder de slablaadjes, scheur ze in grove stukken en verdeel ze over 4 borden. Maak de radijsjes schoon en halveer ze in de lengte. Breng een pan met water aan de kook en kook de peultjes gedurende 1 minuut, giet af en spoel af. Snijd de bosuitjes in ringetjes en schep alle groenten over de salade.

2.

Verhit een grillpan. Kook de asperges met 2 eetlepels olie en de gegrilde stukjes met de rest van de olie. Rooster de asperges ongeveer 5 minuten, voeg na de helft van de tijd de gegrilde stukjes in de pan toe en rooster ze.

3.

Meng ondertussen de yoghurt, Parmezaanse kaas, mosterd, dragon en limoensap tot een dressing. Schep de gegrilde stukjes en asperges over de salade en voeg de dressing toe.

Mexican Tacos with Vegan Nuggets
CREËER EEN ACCOUNT EN SLA AL JOUW FAVORIETE RECEPTEN OP!

En ontvang in jouw inbox smaakvolle tips, exclusieve nieuwtjes en leuke kortingen.

aeead5804e79ff6fb98b2039619c5230_200828_MEDIAMONKS_GG_Spicytarian.jpg
WORD ONDERDEEL VAN ONZE PLANTAARDIGE COMMUNITY EN PROFITEER VAN VELE VOORDELEN

Ontvang overheerlijke plantaardige recepten, kortingen en smaakvolle tips in jouw inbox.