Snijd de lente-ui in stukken van 1½ cm. Prik de lightly roasted pieces afwisselend met de lente-ui aan de spies.
Ingrediënten
1 pak Garden Gourmet Lightly Roasted Pieces
1 lente-ui
1 el yakitori woksaus
1 tl sesamzaadjes
2 tot 4 cocktailprikkers
Verse bieslook
Brochettes van gemarineerde lightly roasted pieces
Laat je deze Valentijnsdag inspireren met onze Vegetarische lightly roasted pieces Spiesjes met Yakitorisaus, makkelijk, heerlijk, en je wordt verliefd op de eerste hap!
BEREIDING
1. Prik de lightly roasted pieces met de gesneden lente-ui aan de spiesjes
2. Bestrijk ze met yakitori saus en bak de spiesjes
Bestrijk ze met yakitori saus. Bak de spiesjes enkele minuten aan beide kanten met een beetje olie in een antikleefpan.
3. Garneer de spiesjes en eet smakelijk!
Bestrooi met sesamzaad en fijngehakte bieslook.
Nutritionele informatie