Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Pâtes au pesto garden gourmet

Veggie pasta met pesto en Lightly Roasted Pieces

Serving 2 PORTIES
Tijdsduur 15 MIN
Moeilijkheid Gemakkelijk

Ingrediënten

1 pak Garden Gourmet Lightly Roasted Pieces
100 g sperziebonen
100 g kerstomaatjes
150 g pennepasta
2 à 3 el verse pesto
Kopieer de ingrediënten
Ingredients copied to clipboard!

Veggie pasta met pesto en Lightly Roasted Pieces

Geniet van deze vega pestopasta met onze vegan lightly roasted pieces. Een smaakvolle combinatie van pasta omhuld met een levendige pestosaus en lightly roasted pieces, perfect voor een snelle maaltijd.

BEREIDING

1.

Kook de penne pasta ‘el dente’ volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2.

Snij de uiteinden van de sperziebonen en halveer ze. Kook de bonen in kokend water gedurende ongeveer 5 minuten. Snijd de tomaten in plakjes. Giet de bonen af, roer de tomaten erdoor en breng op smaak met peper en zout.

3.

Bak de lichtgeroosterde stukken volgens de instructies op de verpakking.

4.

Giet de pasta af en meng onmiddellijk met de pesto en bonen en tomaten. Schep de geroosterde stukken op de schaal en garneer eventueel met verse basilicum.

Mexican Tacos with Vegan Nuggets
CREËER EEN ACCOUNT EN SLA AL JOUW FAVORIETE RECEPTEN OP!

En ontvang in jouw inbox smaakvolle tips, exclusieve nieuwtjes en leuke kortingen.

aeead5804e79ff6fb98b2039619c5230_200828_MEDIAMONKS_GG_Spicytarian.jpg
WORD ONDERDEEL VAN ONZE PLANTAARDIGE COMMUNITY EN PROFITEER VAN VELE VOORDELEN

Ontvang overheerlijke plantaardige recepten, kortingen en smaakvolle tips in jouw inbox.