Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Zoete aardappel stamppot

Zoete aardappel stoemp met spinazie-kaas rondo

Serving 2 PORTIES
Tijdsduur 35 MIN
Moeilijkheid Gemakkelijk

Ingrediënten

1 pak Garden Gourmet Spinazie-Kaas Rondo
300 gram zoete aardappel
200 gram spinazie
80 g gedroogde tomaten
40 g walnoten
Kopieer de ingrediënten
Ingredients copied to clipboard!

Zoete aardappel stoemp met spinazie-kaas rondo

Wil je een stoemp? Maak dan dit makkelijke en heerlijke recept van @chickslovefood met zoete aardappel en Garden Gourmet spinazie-kaas rondo! Eet smakelijk!

BEREIDING

1. Bak de zoete aardappelen

Breng een pot water aan de kook. Schil de zoete aardappelen en snijd ze in grove stukken. Kook ongeveer 10 minuten.

2. Bak de spinazie-kaas rondo

Verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak de Garden Gourmet spinazie-kaas rondo in ongeveer 8-10 minuten bruin.

3. Bereid de overige ingrediënten

Snijd de gedroogde tomaten in reepjes en plet de noten grof.

4. Maak de aardappelpuree

Giet de zoete aardappelen af, maar bewaar een scheutje kookwater. Pureer de aardappelen en maak de puree romig met een scheutje olie en het kookvocht.

5. Voeg de overige ingrediënten toe

Voeg de spinazie, walnoten en zongedroogde tomaten toe aan de zoete aardappelen en meng.

6. Dienen

Serveer zoete aardappelpuree met Garden Gourmet spinazie-kaas rondo.

Nutritionele informatie

Gemiddelde voedingswaarden

Per Serving

Koolhydraten
56.1 gram
Vetten
24.8 gram
Eiwit
17.1 gram
Mexican Tacos with Vegan Nuggets
CREËER EEN ACCOUNT EN SLA AL JOUW FAVORIETE RECEPTEN OP!

En ontvang in jouw inbox smaakvolle tips, exclusieve nieuwtjes en leuke kortingen.

aeead5804e79ff6fb98b2039619c5230_200828_MEDIAMONKS_GG_Spicytarian.jpg
WORD ONDERDEEL VAN ONZE PLANTAARDIGE COMMUNITY EN PROFITEER VAN VELE VOORDELEN

Ontvang overheerlijke plantaardige recepten, kortingen en smaakvolle tips in jouw inbox.