Snijd de wortels en aardappelen in plakjes en doe ze in een pot met de tijm. Voeg water toe tot de groenten net onder het niveau staan en breng alles aan de kook.
Ingrediënten
1 pakje Garden Gourmet spinazie-kaas rondo
500 g wortelen
500 gram aardappelen
200 g oesterzwammen
een paar takjes verse tijm
een flinke snuf nootmuskaat
peper en zout
een paar takjes peterselie
Stoemp met wortel en spinazie-kaas rondo
Ontdek dit wortel stoemp recept met onze Garden Gourmet spinazie-kaas rondo, een waar genot.
BEREIDING
1. Bereid de groenten voor
2. Kook de spinazie-kaas rondo
Bak ondertussen de oesterzwammen en de spinazie-kaas rondo in de pan totdat ze goudbruin zijn.
3. Verzamel de groenten en breng ze op smaak
Als de groenten gaar zijn, bewaar dan een beetje kookwater als je de puree te vast vindt. Pureer de aardappelen en wortels tot een puree en breng op smaak met nootmuskaat, peper en zout.
4. Bereid je voor en geniet ervan!
Verdeel de puree over de borden, evenals de spinazie-kaas rondo en de oesterzwammen. Maak af met het toevoegen van fijngehakte peterselie.
Nutritionele informatie