Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
maaltijdsalade met pompoen en asperges

Spinazie-kaas rondo met asperge-pompoen maaltijdsalade

Serving 2 PORTIES
Moeilijkheid Gemakkelijk

Ingrediënten

1 pak Garden Gourmet Spinazie-Kaas Rondo
300 g rozeval aardappels
200 g pompoen
100 g groene asperges
100 g cherrytomaten
40 g rucola
1 rode ui
2 el olijfolie
2 takken tijm, fijngesneden
2 el extra vergine olijfolie
sap van 1/2 citroen
Kopieer de ingrediënten
Ingredients copied to clipboard!

Spinazie-kaas rondo met asperge-pompoen maaltijdsalade

Zin in een lekkere en vullende salade? Probeer eens deze overheerlijke Asperge-pompoen salade met de heerlijke spinazie-kaas rondo. Boordenvol kleur en smaak!

BEREIDING

1. Rooster de pompoen

Verwarm de oven voor op 200 ºC.
Snijd de pompoen in partjes en verdeel ze op een bakplaatje. Besprenkel met olijfolie en bestrooi met zout, peper en fijngesneden tijm en rooster ze in ca. 20 min. gaar en gekleurd.

2. Maak de salade

Snij de aardappelen in schijfjes. Kook de aardappelschijfjes in ca. 8 min. gaar. Voeg na 5 min. de aspergetips toe, kook ze samen gaar en giet af.
Maak intussen de dressing door de ui fijn te snipperen en te mengen met de olie en citroensap. Breng op smaak met zout en peper.

3. Bak de Spinazie-Kaas Rondo

Bak de spinazie-kaas rondo’s volgens de aanwijzing op de verpakking in de oven.

4. Verdeel de salade

Verdeel de rucola met de pompoen, aardappel, tomaatjes en asperges op borden.

5. Serveer het gerecht

Schep of geef er dressing bij en leg de spinazie-kaas rondo’s erbij.

Nutritionele informatie

Gemiddelde voedingswaarden

Per Serving

Mexican Tacos with Vegan Nuggets
CREËER EEN ACCOUNT EN SLA AL JOUW FAVORIETE RECEPTEN OP!

En ontvang in jouw inbox smaakvolle tips, exclusieve nieuwtjes en leuke kortingen.

aeead5804e79ff6fb98b2039619c5230_200828_MEDIAMONKS_GG_Spicytarian.jpg
WORD ONDERDEEL VAN ONZE PLANTAARDIGE COMMUNITY EN PROFITEER VAN VELE VOORDELEN

Ontvang overheerlijke plantaardige recepten, kortingen en smaakvolle tips in jouw inbox.