Snijd de ui in halve ringen en hak de knoflook fijn. Snijd de paprika in reepjes. Bak alles in een braadpan ongeveer 10 minuten in ruim olie, bestrooi met paprikapoeder en bak nog een paar minuten zachtjes.
Ingrediënten
1 pak Garden Gourmet Balletjes
200 g parelcouscous
2 rode en 1 groene paprika
1 grote ui
1 teen knoflook
700 ml groentebouillon
2 blikken tomatenblokjes (ongeveer 400 gram per stuk)
een scheutje (vegan)room
2 tl gerookte paprika
een klein bosje peterselie (voor garnering)
olie om te frituren
Veggie goulash met parelcouscous en balletjes
Zin een een hartverwarmende maaltijd? Maak dan eens deze heerlijke veggie goulash met Garden Gourmet Balletjes en parel couscous. Genieten!
BEREIDING
1. Bak de ui, knoflook en paprika
2. Maak de couscous
Voeg de couscous en de bouillon toe en breng aan de kook. Laat het ongeveer 8 minuten sudderen tot de couscous net gaar is.
3. Voeg de balletjes en tomaat toe
Roer de balletjes erdoor en voeg de tomatenblokjes toe. Breng aan de kook en laat ongeveer 5 minuten sudderen tot de balletjes helemaal warm zijn.
4. Maak het gerecht af
Kruid met (indien nodig) peper en zout. Roer een scheutje room door de goulash en bestrooi met grof gehakte peterselie.
CULINAIRE TIPS
Serveer suggestie.
Lekker bij een salade van oa veldsla, tomaten en blokjes fetakaas. Met een dressing van rode wijnazijn, olijfolie en een theelepel honing en een theelepel mosterd
Nutritionele informatie
Gemiddelde voedingswaarden
Per Serving
Koolhydraten
49 gram
Vetten
4.9 gram
Eiwit
8.7 gram