Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Avocat farci

Gevulde avocado met VUNA

Serving 4 PORTIES
Tijdsduur 20 MIN
Moeilijkheid Gemakkelijk

Ingrediënten

2 potten Garden Gourmet VUNA
2 rijpe avocado's
1 tomaat
1 kopje scheuten (alfalfa en rode koolscheuten)
½ kleine rode ui
1 theelepel zure room
1 limoen
1 plukje tuinkers
klein bosje koriander
zout & pepper
zwarte sesamzaadjes
Kopieer de ingrediënten
Ingredients copied to clipboard!

Gevulde avocado met VUNA

Ben je op zoek naar iets snels en lekkers? Geen probleem! Probeer nu ons vegan avocado recept gevuld met Sensational Vuna! Gewoon lekker en 100% plantaardig!

BEREIDING

1. Maak de vulling

Snipper de ui en snij de tomaat in blokjes. Hak de koriander.
Meng de ui, tomaat en koriander met VUNA.

2. Bereid de avocado's

Halveer de avocado’s, verwijder de pit en pel de schil voorzichtig van het vruchtvlees. Besprenkel de avocado’s met limoensap en bestrooi licht met zout en peper.

3. Serveer het gerecht

Vul de avocado’s met de VUNA-salade en garneer ze met de scheuten en tuinkers. Bestrooi met sesamzaadjes.

Nutritionele informatie

Gemiddelde voedingswaarden

Per Serving

Mexican Tacos with Vegan Nuggets
CREËER EEN ACCOUNT EN SLA AL JOUW FAVORIETE RECEPTEN OP!

En ontvang in jouw inbox smaakvolle tips, exclusieve nieuwtjes en leuke kortingen.

aeead5804e79ff6fb98b2039619c5230_200828_MEDIAMONKS_GG_Spicytarian.jpg
WORD ONDERDEEL VAN ONZE PLANTAARDIGE COMMUNITY EN PROFITEER VAN VELE VOORDELEN

Ontvang overheerlijke plantaardige recepten, kortingen en smaakvolle tips in jouw inbox.