Snijd de radijzen en komkommers in plakjes en de bieten in parten. Meng ze voorzichtig met de Vuna. Breng op smaak met olijfolie, citroensap, zout en peper en enkele takjes fijngehakte dille.
Ingrediënten
2 pakken Vuna Garden Gourmet
4 kleine komkommers
3 kleine gekookte bieten
4 radijzen
1 citroen
2 eetlepels vegan yoghurt
2 eetlepels vegan mayonaise
1 teentje knoflook
1 bos dille
1 bos munt
Veggie salade met Vuna
Ontdek onze Vuna in het hart van een heerlijke vega salade met knapperige groenten!
BEREIDING
1. Bereiding van de groenten
2. Bereiding van de salade
Verdeel de bladeren romaine sla over een schaal en schep de voorbereide salade er bovenop.
3. Bereiding van de vinaigrette
Voor de vinaigrette, meng de mayonaise en de yoghurt en voeg de fijngehakte dille, munt en knoflook toe.
4. Eindbereiding
Giet de vinaigrette over de salade en garneer met dille en enkele extra radijzen.