Schil de zoete aardappels en snijd in blokjes. Kook de zoete aardappelblokjes zo’n 5 minuten tot de blokjes bijna gaar zijn.
Ingrediënten
1 pak Garden Gourmet Sensational Chorizo
300 gram zoete aardappel
1 rode ui
1 oranje paprika
4 eieren
60 g belegen geraspte (vegan) kaas
Zoete aardappel-tortilla met rode ui en vegan chorizo
Op zoek naar een leuk recept voor de lunch of het avondeten? Maak deze eens zoete aardappel-tortilla met vegan chorizo gemaakt door bloggers @chickslovefood!
BEREIDING
1. Zoete aardappels bereiden
2. Snijd de ui, paprika en chorizo
Snijd de rode ui en paprika in blokjes en snijd de Garden Gourmet Sensational chorizo in plakjes.
3. Ingrediënten bakken
Bak de paprika, ui en chorizo tot de ui glazig is. Klop de eieren los en schenk over de groenten.
4. Bereid de tortilla
Bestrooi de tortilla, als hij bijna gaar is, met de geraspte kaas en laat nog 3 minuutjes meebakken.
Nutritionele informatie