Kook de penne volgens de instructies op de verpakking. Giet af en besprenkel met wat olijfolie.
Ingrediënten
Zomerse pastasalade met Sensational Chorizo
Dit is de veggie versie van je favoriete zomerse pastasalade. Ontdek dit Garden Gourmet recept gemaakt van plantaardige chorizo, penne, aubergines, tomaten en ricotta.
BEREIDING
Verwarm de oven (of BBQ) voor op 220 ºC. Snijd de aubergine in de lengte in vieren en daarna in stukjes van ca. 3 cm. Halveer de tomaten.
Hak de knoflook fijn en meng met de groenten en wat olijfolie, peper, zout en oregano.
Verdeel de groenten over een bakplaat (of maak individuele aluminiumverpakkingen voor BBQ-gebruik). Rooster ze ongeveer 15 minuten in de oven of op de BBQ.
Bak de Sensational Chorizo's 8-10 minuten in een pan of op de BBQ tot ze gaar zijn. Snijd in plakjes.
Meng de groenten met de pasta en voeg eventueel wat peper, zout en olijfolie toe. Voeg de sneetjes Sensational Chorizo toe en garneer met ricotta en verse basilicum.