Verwarm de oven voor op 180℃. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking en verwarm de rode bonen zachtjes.
Ingrediënten
Sensational vegan burrito met gehakt
Gastronomisch en zelfgemaakt? Creëer je eigen vegan burrito met Garden Gourmet Sensational gehakt.
BEREIDING
Pel en hak de knoflook fijn. Hak de kruiden grof, snijd de jalapeñopepers in plakjes en de sla in dunne reepjes.
Fruit de knoflook 1 minuut in een beetje olie, voeg de tomatenpuree toe en laat even koken. Voeg de gekookte rijst toe en bak een paar minuten tot de rijst volledig gekleurd is.
Bak Garden Gourmet Sensational gehakt in een pan volgens de aanwijzingen op de verpakking en voeg de Mexicaanse kruidenmix toe.
Verwarm de tortilla’s opnieuw in de oven (of in een hete pan). Besmeer de tortilla's met zure room, maar laat 3 cm vrij aan de rand van de tortilla. Verdeel in het midden een 7 cm brede “strook” guacamole, met daarop een laagje Pico de Gallo.
Voeg sla, een laagje rijst, bonen en een dikkere laag Garden Gourmet Sensational gehakt toe. Laat aan de zijkanten 3 cm vrij. Bestrooi tenslotte met plakjes koriander en grof gesneden jalapeñopeper.
Vouw de zijkanten over de vulling en sluit de tortilla's. Wikkel ze in papier en snijd de burrito doormidden. Serveer met de overgebleven guacamole en pico de gallo. Genieten maar!
