Breng de tomatenblokjes tegen de kook aan en laat ca. 15 min zachtjes sudderen. Breng op smaak met wat peper en indien nodig wat zout. Verwarm de oven voor op 200 ℃.
Ingrediënten
'No pasta’ groentenlasagna met Sensational gehakt
Zoek jij nog inspiratie voor een makkelijk en snel recept en dat met maar 5 ingrediënten? Probeer deze 'No pasta’ groentenlasagna met aubergine, courgette en Sensational gehakt!
BEREIDING
Snij de aubergine en courgette in de lengte in ca. 3 mm á 1/2 cm dunne plakken. Bak de plakken per keer enkele minuten met wat olijfolie in een grill- of koekenpan. Leg ze op een platte schaal of bord en bestrooi met zout en peper.
Bak het Garden Gourmet Sensational gehakt 5 à 10 minuten in de pan en schep door de tomatensaus.
Verdeel een laagje saus over de bodem van de ovenschaal en verdeel er een laagje courgette en/of aubergine op. Verdeel daarop weer een laag saus en bestrooi met een dun laagje geraspte kaas. Bouw zo de schaal vol en eindig met een laag saus (net onder de rand).
Bestrooi met de overige kaas en zet de ovenschaal op een bakplaatje.
Verdeel een laagje saus over de bodem van de ovenschaal en verdeel er een laagje courgette en/of aubergine op. Verdeel daarop weer een laag saus en bestrooi met een dun laagje geraspte kaas. Bouw zo de schaal vol en eindig met een laag saus (net onder de rand).
Bestrooi met de overige kaas en zet de ovenschaal op een bakplaatje.
Bak de lasagna in het midden van de oven in ca. 30 min. goudbruin en serveer. Eet smakelijk!