Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Italiaanse carré

Pasta met Italiaanse carré

Serving 2 PORTIES
Tijdsduur 35 MIN
Moeilijkheid Gemakkelijk

Ingrediënten

1 pak Garden Gourmet Italiaanse Carré
200 g spaghetti
Enkele takjes basilicum
Enkele takjes oregano
Twee handjes pijnboompitten
2 el Parmezaanse kaas
1 kleine ui, fijngehakt
1 teentje knoflook, geperst
1 tl Provençaalse kruiden
700 ml passata
Peper en zout
Kopieer de ingrediënten
Ingredients copied to clipboard!

Pasta met Italiaanse carré

Ontdek dit recept voor pasta met tomatensaus met onze Garden Gourmet Italiaanse Carré, een echt genot I Garden Gourmet

BEREIDING

1. Stoof de ui met de Provençaalse kruiden

Verhit wat olie in een pan en stoof de ui met de Provençaalse kruiden gedurende enkele minuten.

2. Voeg de knoflook toe en kruid met peper en zout

Voeg vervolgens de knoflook toe en stoof nog even. Kruid met peper en zout en giet de passata in de kookpot.

3. Bak de Italiaanse carré en prak

Verhit in een pan wat olie en bak de Italiaanse carré langs beide kanten goudbruin. Prak vervolgens de Italiaanse carré met een vork in stukjes.

4. Kook de pasta

Kook intussen de pasta volgens de instructies op de verpakking.

5. Meng de spaghetti, tomatensaus en Italiaanse carré stukjes en werk af

Meng de spaghetti met de tomatensaus en Italiaanse carré stukjes. Werk af met pijnboompitten, Parmezaanse kaas, basilicum en oregano. Smakelijk!

Nutritionele informatie

Gemiddelde voedingswaarden

Per Serving

Koolhydraten
62.1 gram
Vetten
16.5 gram
Eiwit
19.6 gram
Mexican Tacos with Vegan Nuggets
CREËER EEN ACCOUNT EN SLA AL JOUW FAVORIETE RECEPTEN OP!

En ontvang in jouw inbox smaakvolle tips, exclusieve nieuwtjes en leuke kortingen.

aeead5804e79ff6fb98b2039619c5230_200828_MEDIAMONKS_GG_Spicytarian.jpg
WORD ONDERDEEL VAN ONZE PLANTAARDIGE COMMUNITY EN PROFITEER VAN VELE VOORDELEN

Ontvang overheerlijke plantaardige recepten, kortingen en smaakvolle tips in jouw inbox.