Verhit wat olie in een pan en stoof de ui met de Provençaalse kruiden gedurende enkele minuten.
Ingrediënten
1 pak Garden Gourmet Italiaanse Carré
200 g spaghetti
Enkele takjes basilicum
Enkele takjes oregano
Twee handjes pijnboompitten
2 el Parmezaanse kaas
1 kleine ui, fijngehakt
1 teentje knoflook, geperst
1 tl Provençaalse kruiden
700 ml passata
Peper en zout
Pasta met Italiaanse carré
Ontdek dit recept voor pasta met tomatensaus met onze Garden Gourmet Italiaanse Carré, een echt genot I Garden Gourmet
BEREIDING
1. Stoof de ui met de Provençaalse kruiden
2. Voeg de knoflook toe en kruid met peper en zout
Voeg vervolgens de knoflook toe en stoof nog even. Kruid met peper en zout en giet de passata in de kookpot.
3. Bak de Italiaanse carré en prak
Verhit in een pan wat olie en bak de Italiaanse carré langs beide kanten goudbruin. Prak vervolgens de Italiaanse carré met een vork in stukjes.
4. Kook de pasta
Kook intussen de pasta volgens de instructies op de verpakking.
5. Meng de spaghetti, tomatensaus en Italiaanse carré stukjes en werk af
Meng de spaghetti met de tomatensaus en Italiaanse carré stukjes. Werk af met pijnboompitten, Parmezaanse kaas, basilicum en oregano. Smakelijk!
Nutritionele informatie
Gemiddelde voedingswaarden
Per Serving
Koolhydraten
62.1 gram
Vetten
16.5 gram
Eiwit
19.6 gram