Kook de Risoni volgens de instructies op de verpakking. Halveer de tomaten en laat de olijven uitlekken.
Ingrediënten
1 pak Garden Gourmet Filet Pieces Mediterranean Style
250 g kerstomaatjes
12 zwarte kalamata-olijven
80 g zakje rucola
200 g Risoni-pasta
Geraspte vegan kaas
Klein scheutje balsamicoazijn
Olijfolie
Zout en peper
Risoni pasta met Filet Pieces Mediterranean Style
Probeer de smaak van Italië! Dit op de Italiaanse keuken geïnspireerd pastagerecht is echt heerlijk, met de Garden Gourmet Sensational gemarineerde stukjes.
BEREIDING
1.
2.
Bak terwijl de risoni kookt de gemarineerde stukjes volgens de instructies op de verpakking en voeg daarna de tomaten toe. Bak deze 1-2 min mee. Voeg als laatste de rucola toe, besprenkel licht met balsamico-azijn en meng tot het begint te slinken.
3.
Schep de pasta op de borden of een kom en schep het mengsel erover. Garneer met de olijven. Serveer met geraspte (vegan) kaas of Parmezaanse kaas.