Verwarm de oven voor op 200 °C.
Ingrediënten
Nuggets met geroosterde zoete aardappel en een maaltijdsalade
Vegetarische nuggets met geroosterde zoete aardappel en een maaltijdsalade met pindadressing, makkelijk te koken, heerlijk om te eten! | Garden Gourmet
BEREIDING
Bestrooi de zoete aardappel met peper, zout en 2 el olijfolie. Zet de zoete aardappelen in de oven en gril ze in ongeveer 25 minuten gaar en zacht.
Verdeel de sla over 2 borden, snijd de tomaten in stukjes en snijd of schil de komkommer in lange plakken.
Verdeel de komkommer, tomaat en zoete aardappel over de sla.
Roer 2 el olie door de azijn, chili en knoflook. Breng op smaak met peper en zout.
Bak de nuggets in de rest van de olie en hak de pinda's grof. Verdeel de nuggets en pinda's over de salade en besprenkel met de dressing.