Verwarm de oven voor op 180ºC. Bevochtig de tortilla's lichtjes met water en magnetron gedurende 30 seconden.
Ingrediënten
Krokante Crispy Mini Filet Taco's Met Limoensaus
Onze heerlijke veganistische taco's, gecombineerd met Garden Gourmet Sensational Crispy Mini Filets en knapperige koolsalade, en vergezeld met limoensaus, maken van elke hap een smaakvolle reis.
BEREIDING
Bestrijk de tortilla's met olie en plaats ze op het ovenrooster, zodat de vorm van de taco ontstaat. Bak gedurende 10-15 minuten, tot ze lichtbruin zijn.
Bereid Garden Gourmet Sensational Crispy Mini Filet in een pan met 2 eetlepels olijfolie, volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Voor de saus heb je nodig: 1 kopje basilicum, 1 kopje peterselie, 1 sjalot, 1 limoensap, ½ kopje pinda's (of cashewnoten), ½ kopje amandelmelk, ¼ theelepel theelepel zout en peper. Doe alle ingrediënten voor de saus in een kom en mix tot een gladde massa.
Stel de taco’s samen met rode kool, sla, een stukje Crispy mini filet, een half partje limoen, jalapeños en bietenkiemen. Bij het serveren naar smaak besprenkelen met saus.