Snijd de bloemkool in roosjes en kook beetgaar in water
Ingrediënten
Kaasschnitzel met gegratineerde bloemkool
Probeer ons nieuwe gegratineerde bloemkool recept met onze Garden Gourmet Kaas-Schnitzel I Garden Gourmet
BEREIDING
Maak de kaassaus door de boter te smelten in een pan. Strooi vervolgens de bloem bij de boter en roer glad met een garde. Giet er al roerend de melk bij en laat de saus indikken.
Voeg de helft van de kaas toe bij de saus en roer tot de kaas volledig is gesmolten. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
Verwarm de oven op 200 graden. Neem een ovenschaal en besprenkel met olijfolie. Leg de bloemkoolroosjes in de ovenschaal, giet er de kaassaus over, bestrooi met de rest van de kaas en de panko.
Bak de bloemkool gedurende 20 minuten in de oven of tot de bloemkool mooi goudbruin ziet.
Verhit intussen wat olie in een pan en bak de kaasschnitzel volgens de instructies op de verpakking.
Verdeel de gegratineerde bloemkool en kaasschnitzels over de borden. Werk af met enkele blaadjes salie en serveer onmiddellijk