Bereid de marinade met sojasaus, oestersaus, sesamolie, gember, honing en knoflookpoeder. Voeg de groenteknoedels toe. Meng de marinade goed om de groenteballetjes en laat ze minstens 1 uur in de koelkast marineren.
Ingrediënten
1 pak Garden Gourmet Diepgevroren Groenteballetjes
25 ml sojasaus
½ el oestersaus
1 tl sesamolie
½ tl gember
½ el honing
½ tl knoflookpoeder
200 g witte rijst
2 stengels lente-ui, fijngesneden
1 el sesamzaad
2 el granaatappelpitjes
4 el maïs
Gemarineerde groenteballetjes met rijst
Gemarineerde veggie bals met rijst I Garden Gourmet
BEREIDING
1. Maak de marinade
2. Kook de rijst
Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking.
3. Bak de groenteballetjes
Verhit wat vetstof in een pan en bak de groenteballetjes rondom bruin in enkele minuten. Bewaar de marinade voor straks
4. Verdeel het over de kommen
Verdeel de rijst over de kommen en werk af met de groenteballetjes, sesamzaad, lente-ui, granaatappelpitten en maïs. Werk tot slot af met de resterende marinade.
Nutritionele informatie
Gemiddelde voedingswaarden
Per Serving
Koolhydraten
31.2 gram
Vetten
23.5 gram
Eiwit
23 gram