Verhit wat olie in een pan en bak de spruitjes en wortelen gedurende enkele minuten. Voeg de aardappelen toe samen met voldoende water, tot de groenten net onder staan en breng aan de kook.
Ingrediënten
1 pak Garden Gourmet Sensational Braadworst
4 el gedroogde uitjes
700 g aardappelen, in blokjes gesneden
200 g spruiten, gekuist en gehalveerd
300 g wortel, in plakjes gesneden
Enkele takjes peterselie
1 tl nootmuskaat
Een beetje (plantaardige) melk
Peper en zout
Sensational Braadworst met stoemp
Combineer deze stoemp met de heerlijke Garden Gourmet Sensational Braadworst, comfortfood om van te genieten I Garden Gourmet
BEREIDING
1. Bak de groenten en voeg de aardappelen toe
2. Bak de Sensational Braadworst
Bak intussen de Sensational Braadworst goudbruin in een pan.
3. Maak de puree
Giet het kookvocht van de groenten af, kruid met nootmuskaat, peper en zout en voeg een scheutje melk toe. Stamp de puree nu grof. Kruid bij volgens smaak.
4. Verdeel de puree met de Sensational Braadworst en werk af!
Verdeel de puree over de borden samen met de Sensational Braadworst. Werk af met de gedroogde uitjes en peterselie.
Nutritionele informatie
Gemiddelde voedingswaarden
Per Serving
Koolhydraten
302.7 gram
Vetten
25.1 gram
Eiwit
74.4 gram