Snijd ongeveer 2 cm van de onderkant van de asperges en halveer de tomaten.
Ingrediënten
2 pakken Garden Gourmet Sensational Filet Pieces Mediterranean Seasoning
500 g groene asperges
250 g kerstomaatjes
1 zakje rucola
Enkele zwarte olijven
1 el kappertjes
150 g fetakaas (optioneel)
Olijfolie
Balsamicoazijn
Basilicum
Peper en zout
Mediterranean Filet Pieces met asperges op de BBQ
Deze salade is perfect voor een zomerse dag! Je kunt het zowel veganistisch of vegetarisch maken en het is bovendien heel gemakkelijk te bereiden I Garden Gourmet
BEREIDING
1. SNIJ DE ONDERKANT VAN DE ASPERGES EN HALVEER DE TOMATEN
2. BAK DE Mediterranean Filet Pieces EN GRIL DE ASPERGES
Bak de Mediterranean Filet Pieces in een pan op de BBQ. Gril daarna de asperges op de BBQ.
3. VERDEEL OVER DE BORDEN
Verdeel de rucola over een bord en verdeel de gegrilde asperges, tomaten, olijven en kappertjes erover, besprenkel met olijfolie, balsamicoazijn en bestrooi met peper en zout.
4. SCHEP DE MEDITERRANE STUKJES EROP EN SERVEER
Schep de Mediterranean Filet Pieces erop, garneer met basilicum en verkruimel de feta erover.
Nutritionele informatie
Gemiddelde voedingswaarden
Per Serving
Koolhydraten
47.1 gram
Energie
1059.4 kilocalorieën
Vetten
70.6 gram
Eiwit
66.7 gram