Kook de quinoa volgens de verpakking gedurende ongeveer 12 minuten tot hij gaar is. Giet af en laat afkoelen. Snijd de biet in blokjes en de radijzen in plakjes. Snijd de ui en knoflook fijn en bak ze in een beetje olie tot ze doorschijnend zijn. Voeg de bietblokjes toe en bak ze kort.
Ingrediënten
1 pakje Garden Gourmet Veggie Balls
200 g quinoa
1 kleine rode ui
1 teentje knoflook
1 gekookte biet
50 g rucola
6 radijzen
1 sinaasappel
1 citroen
Olijfolie
1 klein bosje dille
Zout en peper
Lente salade met quinoa en Veggie Balls
Ontdek de smakenmix van een heerlijke vegetarische salade, vergezeld van onze Veggie Balls.
BEREIDING
1. Kook de quinoa en bereid de groenten voor
2. Meng de groenten met quinoa en snijd de sinaasappels
Meng het mengsel met de quinoa. Schil de sinaasappel tot op het vruchtvlees en snijd in stukken.
3. Breng het quinoa-groentemengsel op smaak en bak de gemengde groenteballetjes
Meng het quinoa-mengsel voorzichtig met de rucola, sinaasappel en radijzen. Breng op smaak met olijfolie, citroenschil, sap, zout en peper. Bak de Garden Gourmet gemengde groenteballetjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
4. Garneer, serveer en geniet!
Schep de salade in een kom. Verdeel de balletjes en garneer met dille.