Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
bloemkool ovenschotel

Vegan ovenschotel met bloemkool en vegan kaas

Serving 2 PORTIES
Tijdsduur 48 MIN

Ingrediënten

1 pakje Garden Gourmet Gehakt Sensationeel
200 g bloemkoolroosjes
1 ui
1 teentje knoflook
1 prei
125 g feta (veganistisch)
Kopieer de ingrediënten
Ingredients copied to clipboard!

Vegan ovenschotel met bloemkool en vegan kaas

Probeer eens deze overheerlijke en simpele vegan ovenschotel met onze sensational gehakt, bloemkool en (vegan) kaas! Bij de bloggers @chickslovefood. Genieten!

BEREIDING

1. Verwarm de oven

Verwarm de oven voor op 200 graden.

2. Bereid de ingrediënten

Kook de bloemkoolroosjes zo’n 5 minuten.
Snipper ondertussen de ui, pers het teentje knoflook en snijd de prei
in ringen.

3. Bak de gehakt

Bak de knoflook en ui tot de ui glazig is. Voeg vervolgens
het Garden Gourmet Vegan Sensational gehakt toe en
laat een paar minuten meebakken.

4. Bouw de ovenschotel op

Vet een ovenschotel in met een beetje olie. Bouw nu de ovenschotel op; begin met de bloemkoolroosjes, vervolgens de prei, het gehaktmengsel en top af met de verkruimelde (vegan) feta.

5. Bak de ovenschotel

Bak de ovenschotel 20-25 minuten in de oven.

Nutritionele informatie

Gemiddelde voedingswaarden

Per Serving

Koolhydraten
17.2 gram
Vetten
13.8 gram
Eiwit
23.4 gram
Mexican Tacos with Vegan Nuggets
CREËER EEN ACCOUNT EN SLA AL JOUW FAVORIETE RECEPTEN OP!

En ontvang in jouw inbox smaakvolle tips, exclusieve nieuwtjes en leuke kortingen.

aeead5804e79ff6fb98b2039619c5230_200828_MEDIAMONKS_GG_Spicytarian.jpg
WORD ONDERDEEL VAN ONZE PLANTAARDIGE COMMUNITY EN PROFITEER VAN VELE VOORDELEN

Ontvang overheerlijke plantaardige recepten, kortingen en smaakvolle tips in jouw inbox.