Smelt de margarine in een pan op een laag vuur. Haal de pan van het vuur en klop de bloem erdoor. Kook het mengsel op een laag vuur gedurende 1 minuut.
Ingrediënten
Sensational schnitzel met spaetzli
Geniet van ons traditionele recept met de Sensational Spaetzli Schnitzel, geserveerd met een heerlijke champignonsaus. De intense smaak van paddenstoelen gaat perfect samen met de crunch van onze Sensational schnitzel en spaetzli.
BEREIDING
Voeg de rode wijn en de bouillon toe aan het margarine-bloemmengsel. Breng langzaam aan de kook en laat de saus al roerend indikken. Als de saus te dik is, voeg dan meer bouillon toe.
Snijd de champignons en bak ze in een beetje olie goudbruin, voeg zout en peper toe en voeg toe aan de saus. Snijd de ui in kleine ringen. Snijd de bieslook fijn.
Kook de Garden Gourmet Sensational Schnitzel volgens de aanwijzingen op de verpakking tot het goudbruin en knapperig is. Fruit tegelijkertijd de ui in een beetje olie goudbruin en voeg de spaetzli toe.
Serveer een sensational schnitzel met de champignonsaus en spaetzli. Garneer met gehakte bieslook.