Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
tagliatelle met groente balletjes

Romige tagliatelle met pesto en vegatarische groenteballetjes

Serving 2 PORTIES
Moeilijkheid Gemakkelijk

Ingrediënten

1 pak Garden Gourmet Groenteballetjes
200 g tagliatelle
250 g cherrytomaten
150 g doperwten
100 ml kookroom
2 el (verse) pesto
1 bosje verse basilicum
Kopieer de ingrediënten
Ingredients copied to clipboard!

Romige tagliatelle met pesto en vegatarische groenteballetjes

Een heerlijke romige tagliatelle met groente en vegetarische groenteballetjes, op smaak gebracht met pesto en verse basilicum. Eet smakelijk!

BEREIDING

1. Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 200°C.
Breng een pan met ruim water en zout aan de kook. Verdeel de vega balletjes en tomaatjes op een bakplaatje.

2. Kook de pasta

Kook de pasta in 10 min. ‘al dente’. Kook de laatste 5 min. de doperwten mee.

3. Kook de balletjes en tomaatjes

Zet tegelijkertijd de balletjes met de tomaatjes ca. 7 min. in de oven.

4. Maak de pasta

Giet de pasta met doperwten in een vergiet, doe terug in de pan, roer de room erdoor en breng even aan de kook. Voeg de pesto toe en breng op smaak met zout en peper.

5. Serveer het gerecht

Serveer de pasta met doperwten, de vegetarische balletjes en tomaatjes en bestrooi met grofgesneden basilicum.

Nutritionele informatie

Gemiddelde voedingswaarden

Per Serving

Mexican Tacos with Vegan Nuggets
CREËER EEN ACCOUNT EN SLA AL JOUW FAVORIETE RECEPTEN OP!

En ontvang in jouw inbox smaakvolle tips, exclusieve nieuwtjes en leuke kortingen.

aeead5804e79ff6fb98b2039619c5230_200828_MEDIAMONKS_GG_Spicytarian.jpg
WORD ONDERDEEL VAN ONZE PLANTAARDIGE COMMUNITY EN PROFITEER VAN VELE VOORDELEN

Ontvang overheerlijke plantaardige recepten, kortingen en smaakvolle tips in jouw inbox.