Snij de wortel, venkel en ui in kleine stukjes. Hak de champignons grof. Fruit het groentemengsel in de olie tot de ui glazig is. Voeg de gemengde champignons toe en bak ze mee.
Ingrediënten
1 pak Garden Gourmet Groenteballetjes
250 tot 300 g gemengde paddenstoelen (zoals cantharellen, kastanjechampignons, champignons)
1 kleine wortel
1/4 venkelknol
1 kleine ui
1000 ml groentebouillon (van 1 bouillonblokje)
150 tot 200 ml (vegan) room
een paar takjes tijm (voor garnering)
olijfolie om te frituren
Romige champignonsoep met groenteballetjes
Trek in een lekkere warme soep op een koude winterdag? Maak dan deze overheerlijke rijkgevulde romige champignonsoep met de Garden Gourmet Groenteballetjes, eet smakelijk!
BEREIDING
1. Snij de groente
2. Breng de soep aan de kook
Voeg de bouillon toe en breng de soep aan de kook. Voeg de room toe, roer, breng weer aan de kook. Voeg eventueel wat zout toe.
3. Bak de groenteballen
Bak de Garden Gourmet Groenteballen rondom in een beetje olie lichtbruin en verdeel ze over soepkommen of borden.
4. Serveren maar!
Schep de soep met champignons op de groenteballetjes en garneer met tijm.
CULINAIRE TIPS
Serveertip
Deze soep smaakt nog lekkerder met warm brood.
Nutritionele informatie
Gemiddelde voedingswaarden
Per Serving
Koolhydraten
19.2 gram
Vetten
9.6 gram
Eiwit
8.3 gram