Laat het deeg ontdooien en vet de muffinvorm licht in. Verwarm de oven voor op 180 ° C. Snijd de broccoli in hele kleine roosjes, blancheer ze kort in kokend water en spoel af met koud water.
Ingrediënten
Mini quiches met Mediterranean Filet Pieces
Op zoek naar een vegan brunchrecept? Probeer deze mini-quiches met onze Sensationele Gemarineerde Stukjes Garden Gourmet en je zult er geen spijt van krijgen.
BEREIDING
Snijd de deegplakken met een ronde koekjesvorm (geschikt voor de muffinvorm) en bekleed hiermee de vormpjes. Rol eventueel overgebleven deeg uit om te gebruiken.
Snijd de Mediterranean Filet Pieces iets kleiner en bak ze kort in wat olie aan. Vul de vormpjes met tomatenblokjes, artisjok, broccoli, Mediterranean Filet Pieces en geraspte kaas.
Meng de melk met de room en het ei of maizena. Breng op smaak met peper en zout.
Giet het mengsel over de vulling en bak de quiches in circa 25 minuten goudbruin en gaar in het midden van de oven. Laat ze afkoelen in de vormpjes en haal ze eruit.