Schil de wortel, halveer hem en snijd hem in de lengte in dunne plakjes. Snijd de plakjes in dunne reepjes en breng op smaak met citroensap en een beetje honing. Snijd de kruiden fijn en meng ze met de mayonaise.
Ingrediënten
Burger met Marine-Style Crispy Filet
Ontdek deze heerlijke burger met verse toppings en een vleugje chili. Deze burger smaakt naar vis, maar dan zonder vis, en heeft een heerlijke smaak en textuur, perfect voor in het weekend.
BEREIDING
Snijd de komkommers in de lengte door. Voeg zout en peper toe en breng op smaak met een beetje citroensap en een klodder chilisaus.
Snijd de broodjes doormidden en rooster de gesneden kanten van beide helften in een hete pan tot ze lichtbruin zijn. Bak de “vis”filet volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Besmeer het brood met de kruidenmayonaise en verdeel de sla er royaal over. Verdeel de wortelsalade en de Marine-Style Crispy Filet erover. Voeg de komkommersalade toe aan de filet, giet er een beetje chilisaus over en leg de bovenkant van het broodje.
Serveer met wortelsalade en frietjes.