Snij de zoete en kruimige aardappels in gelijke stukken en kook ze samen in een ruime kookpan in ca. 20 min gaar.
Ingrediënten
600 g zoete aardappel
600 g aardappel
500 g rauwe andijvie
100 g feta kaas (minder zout)
100 a 200 ml melk
zout, peper en nootmuskaat
Andijviestamppot met zoete aardappel en burger deluxe mini
Een heerlijke andijviestamppot maar dan anders! Met zoete aardappel en de overheerlijke vegetarische burger deluxe mini, echt genieten!
BEREIDING
1. Kook de aardappels
2. Verwarm de melk en was de andijvie
Verwarm de melk. Was de gesneden andijvie en laat goed uitlekken.
3. Bak de burgers
Bak de vegetarische burgers volgens aanwijzing op de verpakking.
4. Maak de stamppot
Giet de aardappels af (vang eventueel een deel vocht op) stamp ze met een pureestamper samen met de andijvie tot stamppot.
5. Serveer het gerecht
Voeg tijdens het stampen wat melk, of opgevangen aardappel kookvocht toe om het smeuïger te maken. Breng de stamppot op smaak met zout, peper en nootmuskaat en kruimel er wat fetakaas over.
Nutritionele informatie
Gemiddelde voedingswaarden
Per Serving
Koolhydraten
63.2 gram
Energie
405.2 kilocalorieën
Vetten
8.4 gram
Eiwit
19.7 gram